kolhydrat.blogg.se

De blir vad man gör de till

Publicerad 2014-05-29 23:47:15 i livet p� en pinne,

Vaknade på lite dåligt humör och var fruktansvärt sliten trots mina 8 timmars sömn. Efter promenad, dusch och lite mat så mådde jag genast bättre. Spenderade sedan lite drygt 3,5 h med två tjejer som jag inte direkt brukar träffa. Vi pratade om Thailand, jobbet, livet. Tiden flög iväg och det var förvånansvärt trevligt. 

Eftermiddagen har spenderats med lilla gabbe. Vi har gått en lite längre promenad, skjutsat hans nervöse storasyster som skulle "göra något som
man egentligen inte borde göra i vår ålder" (så söt!) och sen handlade vi råvaror för att avrunda kvällen med en sen middag. Mycket (!) bra dag blev de till slut. 

Däremellan har jag pratat med Zandra 5 gånger haha (!!)

Blogga eller inte blogga- det är frågan

Publicerad 2014-05-29 18:05:27 i livet p� en pinne,

Det brukar bli att jag helt tvärt slutar skriva. Sist jag skrev var i mitten av april och sen dess har de inte hänt mycket. Samtidigt som de har hänt hur mycket som helst.

Tankar,känslor och planer ändras hela tiden. Nu har dessa tre tagit en ny vändning. Jag är redo för förändring. Det är väl egentligen det största som hänt sen jag skrev senast. Jag är redo, på många olika plan. Ska bara sätta bollen i rullning också... Svårast.

Jag är redo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela