kolhydrat.blogg.se

Zzzzzzz

Publicerad 2013-07-31 06:21:54 i livet på en pinne,

Vaknade efter två timmars sömn. Tydligen hamnat i en svacka då jag inte kan sova som vanligt. Men vad gör det om hundra år ? Har ju hunnit pissa 3 gånger, läst bloggar, ätit frukost och nu har jag funderingar på om jag ska gå en promenad. Eller så kanske jag äntligen kan somna om nu när magen är full... We'll see !

Nattsnack

Publicerad 2013-07-31 02:15:32 i livet på en pinne,

Haft en sån där dag som bara flutit förbi. En sån dag som man lika gärna kunnat sova bort. Men jag är extremt taggad för
morgondagen. Jag jobbar med kul folk, det gör så jäkla mycket. Sen innan dess tänkte jag få lite ordning och reda bland kläder. Inte fullt lika kul men .. Nödvändigt. Känns befriande efteråt. Funderar även på att baka paj, sådär dagen innan de är slut på det roliga. Får se vad som hinns med.

Den 1a bryter jag och sambon trenden vi kört med det senaste. Dvs 90 % kolhydrater &skit och mindre än 10% nyttigheter ska nu byta plats typ. För fy fan som man ser ut. Och ännu värre, mår. MEN som ni redan har kopplat... Jag tänker inte ta de till de extrema och jag tänker inte få dåligt samvete, en endaste gång. Punkt

Terapi för själen typ

Publicerad 2013-07-30 12:56:16 i livet på en pinne,

Jag älskar att baka ! Tycker att de är så härligt. Man står där lite halvt hjärndöd och fokuserar inte på något annat än deciliter-mått och att få smeten porös typ. Fick släppa allt annat för en halvtimme. Det var gött och nu är jag lite gladare. Och min sambo kommer förhoppningsvis också bli liiite friskare med hjälp av dessa sockerkickar.

När man vaknar på fel sida

Publicerad 2013-07-30 10:35:21 i livet på en pinne,

Har sovit riktigt kasst inatt. Fruktansvärt. Mycket mardrömmar och hela natten har jag legat och vridit på mig. Har även vaknat flera gånger av att det har känts som att jag behöver spy. Dumma äckelnatt ! Och den där jävla john blund........ Må du bli rövknullad fel !
/ tjej som behöver sin sömn

Varför ? För att jag vill

Publicerad 2013-07-29 21:49:56 i i framtiden händer det grejer,

Jag har inte bara frossat idag (fast jo typ) men mellan varven har jag varit duktig. Fixat med massa nödvändigheter.

Och vet ni ? Nej, klart ni inte vet. Eller jo, tove vet. Men idag har jag bokat in något som jag velat göra länge. Jävligt länge. Sen jag var 11 år gammal kom jag fram till. Alltså i tio (10!!!!) jävla år. Jag är redo, nervös som satan, har pirr i magen och tänker jag på det för länge så börjar jag skratta mitt nervös-skratt. Men jag har bra stöd. Fina vänner och familj. Ihihihihi. Jag är redo nu

Kolhydrater är gott ibland

Publicerad 2013-07-29 21:43:23 i livet p� en pinne,

Jag har inte gjort mycket mer än ätit och sovit idag. En jäkla massa skit har jag ätit. Svullat. Tjoffat i mig. Ätit som om de inte fanns en morgondag.

Jag är inte en person som får dåligt samvete när jag syndat (jaaa... För frosseri är trots allt en dödssynd) men kroppen mår ju inte bra av det.
För övrigt blir jag så trött på människor som mår dåligt av att ha ätit en "bulle för mycket" , kom igen, yolo, och så vidare.

Alla vill vi ha en snygg kropp men vi vill också ha den där sabla bullen.

Om jag kommer frossa bullar imorgon också ? Man vet inte. Men om jag gör, så tänker jag inte ha dåligt samvete över det.

Om jag inte gör det, så är de för att min mage har sagt ifrån. Fetto-bull-magen :*

Så jävla krävande ibland alltså

Publicerad 2013-07-29 19:05:05 i livet p� en pinne,

Alltså... Kolla in sambons och min konversation innan. Jag, helt oskyldig, frågar, mest för syns skull om hon ville ha något. BAM , hon vill ha gifflar. Suck

..... Jag har inte klippt och klistrat med vår konversation alls. Detta är 100 % sanning

How you doin' ?

Publicerad 2013-07-29 17:05:26 i

I'm back. Iaf en stund. Kanske bara för ett inlägg, kanske för tio eller så kanske min blogg växer så att jag kan livnära mig på det här. Man vet inte....

.... Dock inte så jäkla troligt då min lillasyster, 4år, skriver bättre än mig (nåja) (liten överdrift)

Så vad har hänt de senaste månaderna ? Jag har kämpat mig upp ur de där hålet som jag föll ner i för ett bra tag sen. Låter hur dramatiskt som helst men det är de inte. Jag fick bara en livskris deluxe som alla människor kan få ibland.
Men den här gången så flydde jag inte fältet.

Jag börjar hitta mig själv igen. Tycka om mig. Bli stark. Men de har fan inte varit lätt och de är nog en bra bit till att gå. Men jag vet ju att snart så är jag starkare än jag varit på länge. Så är det alltid.

Med det sagt, eller skrivet, börjar vi om på ny kula. Hej !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela