kolhydrat.blogg.se

Living on the wild side, eller ?! Njae

Publicerad 2013-08-30 22:28:58 i livet p� en pinne,

Jag la precis tre minuter på HM's hemsida. La massa grejer i varukorgen. Tjoff tjoff tjoff. Fick upp en ruta om att bli medlem, javisst. Sen en ruta att det skulle gå på några tusen. Jomen, okeeejrå. Kände mig som en rich bitch.

När jag sen scrollar igenom vad jag beställt så inser jag att.. De bara är svarta/gråa/mörka plagg. Nu blir nog sambon lite surprisad. Tror dessutom att samme person får hjälpa mig att skicka tillbaka typ allt.

Fett kul att spendera pengar som om det vore nothing, under tre minuter, känna sig lite crazy. Men.... Så fort man tryckt okej efter att man sett summan pengar det kommer kosta så är det inte lika kul längre.

Nu tänkte jag testa tre minuter på en annan hemsida. Mihihihihihihi

Vi går mot mörkare tider men jag går mot ljusare

Publicerad 2013-08-29 18:10:12 i livet på en pinne,

Igår gick jag runt som i ett lyckrus. Glad. Leendes. Sjungandes (inte vidare vackert men ändå...). När jag kom hem efter två timmars övertid så var jag trött men glad ändå.

Idag har jag städat mitt rum, möblerat om, varit och kollat efter inredning, handlat, druckit mängder med kaffe och bara försökt få ordning på saker och ting. Jag mår inte särskilt bra. En vanlig jäkla förkylning med tillhörande feber så de går över snart... Men allt har tagit sin lilla tid, så att säga. Snart är jag "klar" dock. Ni kan aldrig ana hur skönt det känns. Vet ni hur många MÅNADER jag skjutit på det ?! Stört.

Till min stora besvikelse.. Ja.. Så jävla typiskt mig så inser jag att jag har tappat bort min bankdosa. Så jävla surt. Och nej jag har inte betalat mina räkningar än.... Det löser sig på något sätt...

Men förutom en del borttappade grejer, att allt har gått i slowmotion, att jag nu är vrålhungrig ... Så är jag bara lättad. Sjukt lättad. Och glad. (Lite sur över min klumpighet) men mest glad.

Aug. 28, 2013

Publicerad 2013-08-28 06:11:16 i livet på en pinne,

Jag vaknar upp, så jävla glad. Vilken underbar dag. Haha jomenvisst. Är så glad över små saker som gör så himla mycket.

Måste gå till jobbet nu men jag ville bara skriva att idag så äre en fin dag. Over and out

Jag <3 min nya telefon

Publicerad 2013-08-26 13:48:35 i livet på en pinne,

Idag ska jag rensa mobilen (plz tove baaaaaaby) från bilder och minnen. Gå en lååång runda med grym musik och sen skicka iväg min älskade telefon på lagning.

Men vad gör det ? Jag har ju köpt en ny bebis ! Den har nästan samma funktioner... Nästan

Don't worry

Publicerad 2013-08-24 14:55:48 i livet på en pinne,

Ska snart dra mig till jobbet men vill egentligen bara plugga in hörlurarna i öronen med awesome musik. Gå en lång promenad där ingen ser. Mycket som händer runt omkring men ändå så långt bort. Mycket tankar, mycket känslor. Jag vill springa, springa fort som fan. Vill vara själv, med musiken.

Men istället ska jag bättra på sminket, sätta upp håret, dra på smile;t och vara bland folk hela dagen. How ironic.

Oj det var en stund sen

Publicerad 2013-08-21 21:02:53 i livet på en pinne,

Dagarna bara flyger förbi. Sommaren var nyss här och nu är den på riktigt över. De senaste dagarna har varit fyllda med massvis med saker fast samtidigt inte så mycket. Vi har haft grannar över på goooood middag (husmanskost - bästa!!) (eller ännu bättre : sambons version !!!) . Sen har jag jobbat och grejat och idag har jag varit ledig.

Jag var över en sväng i jkpg. Agerade smakråd men köpte själv ett fint halsband samt lite glas och annat till min nya kaffemaskin :))

Har precis snackat en sväng med zandra - ungefär hundra år sen sist och de var kul. Det händer saker mest hela tiden. Hon lät lyckligare än någonsin, BRA! De är skönt att höra !!

Det hade inte hänt så mycket i mitt liv sen sist vi hade pratat men å andra sidan väntar en höst med förändringar. Alltid något :)

Har inte så mycket mer att skriva... Lider med min stackars sambo. Tycker jättesynd om henne. Men hon är ju en kvinna av stål - true story. Starkaste bruden jag vet. Jobbigt att se henne ha ont dock...

Hm.. Nu ska jag se himym och bara njuta.

Finnen och jag

Publicerad 2013-08-19 23:46:14 i livet på en pinne,

Alltså. Mina finnar blir inte sådär små röda prickar. Åh nej. Det blir som en helt ny extra och väldigt onödig del av min kropp.


Detta är karma som säger att jag inte ska använda rouge på jobbet

P.s jag tänker bli vän med den här, för de brukar vara här för att stanna och då är de lika bra att vara snäll. Hej kompis !

När jag städar...

Publicerad 2013-08-19 14:26:21 i livet på en pinne,

... Så tar de en hel dag.

För 1,5 h sen bestämde jag mig för att städa. Jag har tagit 5 pauser plus denna nu. Det enda jag har åstadkommit egentligen är att ha lyssnat på gamla klassikers (man måste ju lyssna på musik samtidigt)

Sen har jag hunnit med att slänga all reklam vi hade liggandes överallt (de äldsta reklambladen var tre veckor...) och damma av de allra värsta. That's it !

Men ni får väl ändå medge att de är ganska coolt att ha städat de lilla som egentligen borde ta max tre minuter - men tog 1,5 h ?

Inte imponerande ?

Va ?

Nähä.

Jag tänker inte falla igen

Publicerad 2013-08-19 02:58:17 i livet på en pinne,

Hösten kan ibland bli som ett stort svart hål för mig. Jag blir depp. Ledsen. Arg. Känner mig äcklig. Tappar lust och motivation och har ingen speciellt hög livsglädje eller energi. Jag blir negativiten her self. Många känner nog igen sig.

Idag har varit en sån dag. En riktig "jag hatar allt och alla-dag". Kanske beror det på mina dryga 60 timmar arbete på 5 dar. Kanske har jag bara haft en dålig dag.

Men oavsett vad så vill jag inte falla ner i de där hålet igen. Det var inte längesen jag föll och de var inte lätt att ta sig upp heller för den delen.

Så. Imorgon är en ny dag. Jag är ledig. Det kommer bli en fantastiskt bra dag för de ska jag bannemig se till att det blir !!!

God morgon 🍻

Publicerad 2013-08-17 13:16:33 i livet på en pinne,

Vaknar upp relativt utvilad efter ett par timmars sömn. Kom ifrån jobbet väldigt väldigt snabbt igår. Typ första gången någonsin.

Jag har mest relaxat, as usual. Diskat, kollat på himym, läst bloggar och så vidare. Nu ska jag dricka en stor kopp kaffe och se vart resten av dagen leder mig. Jag vet, galen dag. Living on the edge, crazy bitch etcetera etceteraa....

Törnrosa kan slänga sig i väggen

Publicerad 2013-08-16 14:33:30 i livet på en pinne,

Sov till tolv idag med ett litet avbrott från besök som varade i fem minuter. Nu, 2,5 h senare är jag astrött igen. Vad hände ? Inte har jag gjort något vettigt dessa timmar heller. Men det är iof inte hela världen. Nu ska jag vila igen, göra mig fräsch och sen väntar ett stängningspass. Woho.

Ehhhhhh

Publicerad 2013-08-15 19:34:47 i livet på en pinne,

Gabriel och jag bestämde oss för att käka något gott i solen för att ta tillvara på antagligen en utav de sista soltimmarna för i år. Men sen är han ju också segare än skalman (tror fan de är enäggs-tvillingar) så nu sitter jag här, 1,5 h efter att vi lagt på - vrålhungrig, med en inte så stark sol. Åh. Trött man kan bli.

Ska försöka hålla mig vaken lääänge idag för imorgon börjar en stängninshelg och jag är pepp som fan ! (!!!) kommer bli kalaskul. Jag har kul folk och jag hoppas de blir ett jävla drag. Jag är redo !

Nu måste jag ringa den sege fan. Pöss

Oh happy day ?

Publicerad 2013-08-14 20:54:32 i livet på en pinne,

Vilka känslo-stormar jag har tagit mig igenom idag. Men nu är jag ganska jämn så att säga. Inte superglad men inte ledsen eller arg heller...

Efter jobbet cyklade jag en sväng. Sen gick jag en promenad med dijana och efter det unnade jag mig 20 minuter i värmen.

De är ungefär de jag hunnit med. Ätit lite också och snart tänkte jag sova. Imorgon blir en bra dag, det har jag bestämt.

En dag med mig själv

Publicerad 2013-08-13 19:17:45 i livet på en pinne,

Efter inlägget imorse så tänkte jag att nu tänker jag fan bara vara HELA dagen. Jag tänker inte göra några grejer som jag borde göra. Jag tänker BARA ta de lugnt, vara med mig själv och göra vad fan jag vill.

Det resulterade i att jag gjorde massa saker som var saker jag skjutit på. För så fort jag släppte känslan att jag måste göra det så blev de inte så laddat. Jag är en ganska komplicerad människa, haha.

Jag höll dock mitt löfte om att bara vara med mig själv. Bra ! Egentid är bra.
Jag är ganska bra. Punkt

.

Publicerad 2013-08-13 11:43:46 i livet på en pinne,

Jag borde verkligen gå upp ur sängen nu. Måste göra något utav min enda lediga dag den här veckan.

Jag borde verkligen städa, handla och tvätta. Jag borde höra av mig till människor och visa att jag bryr mig. Jag borde carpe diem:a denna dagen och göra något kul. Jag borde sola. Jag borde bada. Jag borde njuta. Jag borde....

Ibland blir jag så trött på alla dessa "borden". Så trött på att man "borde" göra något vettigt av sin dag.

Så jag tänker dela upp den. I två timmar från och med nu, ska jag bara vara. Sen, ja senare... Ja då borde jag ta tag i mitt liv

God natt

Publicerad 2013-08-13 00:39:13 i livet på en pinne,

Köpte min maskin efter jobbet. Gick och la mig och sov en timme. Lekte med gabbe. Vi lagade mat och tittade på tv (bästa investeringen på länge haha !)

Och nu sitter jag här... Dricker tea (ironiskt med tanke på min nya kaffemaskin) men jag har ont i halsen. Väldigt ont.

Det går över när jag gifter mig

Svammel svammel svammel -god natt

Jag är väldigt glad idag !

Publicerad 2013-08-11 19:49:53 i livet på en pinne,

Rätt sjukt att ibland vill man springa hem från jobbet, rätt ofta faktiskt. Men sen ibland, så är de dagar som idag.... Kul. Riktigt kul. Rent jobbmässigt så är hösten välkommen. Vad jag har skrattat !!

Imorgon kvar med en icke så omtyckt öppning men sen får jag hämta mitt "pris". Jag har investerat i en kaffemaskin och efter 3 öppningar så ser jag det som ett pris. Så ska jag köpa en ram till min present jag fick tidigare i veckan. ÅH ! Längtar !

Min frukost och jag

Publicerad 2013-08-09 15:27:36 i livet på en pinne,

Mår inte så bra idag heller. Kroppen värker ganska ordentligt. Så idag tänkte jag vårda den. Städa och fixa och dona också såklart men först och främst ta hand om min lilla (ehum) kropp.

.

Publicerad 2013-08-09 15:02:59 i livet på en pinne,

Gick upp för en timme sen. Skulle gått upp för sex timmar sen. Jag vet, ganska bra jobbat. Inte nog med att jag sov för länge. Jag har stängt av massa alarm i sömnen också.

<3

Publicerad 2013-08-09 02:57:53 i livet på en pinne,

Finaste du. Bästa vän. Mannen (inte myten men snart legenden) gav mig en present som gjorde mig lite lipig typ. Jag har haft en rutten dag så presenten kunde inte kommit lägligare. En fet reminder till mig, två egentligen. 1. Jag kör på av en anledning 2. Jag har så jävla bra folk runt omkring mig, och du toppar (!) TUSEN TACK !!!
Syns en snabb sväng imorgon kanske. Men jag är nöjd. Överglad. Tacksam. ÅH. Vill bara att du ska veta det.

Det är inte mycket fritid denna månaden

Publicerad 2013-08-08 14:15:01 i livet på en pinne,

Gick och la mig, snoozade när klockan ringde, gjorde frukost, åt den framför tvn, duschade, handlade till jobbet, sminkade mig och gjorde matlåda.

Alldeles strax ska jag borsta tänderna och dra till jobbet. Inte mycket fritid över denna månaden men nästa kommer bli betydligt lugnare, och de kommer definitivt månaden efter den också bli. Så jag antar att man bara för ignorera hur kroppen mår för en stund och lägga fritiden på tråkiga saker.

Imorgon är jag ledig igen. Skönt !
Vad händer nu då ?! Jo men självklart börjar det ösregna. Jag ska ju trots allt traska till jobbet nu. L-O-V-E-L-Y !

Nattsvammel

Publicerad 2013-08-08 01:30:55 i livet på en pinne,

Imorse kollade jag på filmen "8 mile"- eminems film. Jag vill också kunna rapa (läs räppa) - FETT COOLT ! Tyvärr är jag för det första ganska segtänkt och för det andra så har jag varken taktkänsla eller en fin röst. I ett annat liv, kanske.

Vet inte varför jag sitter och bloggar just nu överhuvudtaget. Jag borde lägga in den sista inventeringen och pallra mig hemåt. Men min hjärna är rätt sönderknullad efter 2 bussar och 20 miljoner bilar (nåja) i drivern.

Har jag sagt förresten att jag börjat anteckna exakt allt jag ska göra de närmsta dagarna ? Jag börjar bli så fruktansvärt glömsk och extremt virrig att jag glömmer/förtränger allt. Är nog egentligen bara helt S-L-U-T. Men det är rätt sjukt att man är tvungen att skriva ner allt man ska göra.

God natt folket

Vilken tur att man i slutändan tycker om sig själv ändä

Publicerad 2013-08-07 19:37:26 i livet på en pinne,

10 minuter kvar på min rast. Dagen går sakta idag, riktigt seg. Går runt och är i min egna lilla värld.

Har kommit fram till att jag ofta gör saker eller säger något samtidigt som jag tänker "gör det INTE". Varför är det så ? Precis som att man vill ha lite spänning i vardagen trots att det verkligen inte blir mer spännande ändå, utan bara stört jobbigt. Åh, vad irriterad man kan bli på sig själv.

Nu blev jag avbruten deluxe här av en vibrerande telefon. Någon har fått typ 20 sms de senaste tio minuterna. Denna någon är nog populär. I'm not. Haha

Nu är de back to work

P.s visst är jag fräsch på mina lediga dagar ?!?!? Ehrm. Ah . Precis

Surt

Publicerad 2013-08-07 10:03:21 i livet på en pinne,

Vaknar upp och vill bara gräva ner mig under täcket och sova bort dagen ungefär. Ont i hela kroppen. Har massa planer inför dagen men jag skiter i hälften och tänker göra en svinigt god frukost sen tänker jag titta på en film. Yes. Så får det bli

Hej min lediga dag !

Publicerad 2013-08-06 18:14:59 i livet på en pinne,

Tjenare blöggen !

Idag har jag lekt med fia ! Vi har shoppat, ätit en god lunch, gått en promenad med vovvarna och tagit en kaffe på stadens fik. Jag har även handlat en kaffemaskin som jag får cykla och hämta på lördag. Wie !
Det var en mysig dag och vi bestämde att nästa gång vi har a lot of cash så borde vi dra till ullared. Lycka i en butik !

Nu har jag precis käkat middag men sambo. Gott som fän ! Och jag vill nu bara sova men jag ska iväg. Det blir bra så fort jag tar steget och reser mig från soffan.. Men alltså.... Ah. Segt. Pöss ha en bra dag lövers

Räkfrossan vi aldrig fick

Publicerad 2013-08-05 23:15:27 i livet på en pinne,

Jag och frugan (tänker jag hela tiden skriva... Men jag är ju för fasiken kvinnan, damn it) hade myskväll ikväll.

Hela sommaren då räkfrossa har varit i stan så har jag tänkt att "nästa gång, då jävlar!!" Men fick världens chock igår när jag fick reda på att den sista redan har varit. Sjukt besviken.

Men jag har en smart sambo. Hon köpte hem räkor, kräftor (uee), massa ostar och asti. Så hade vi vår egna lilla räkfrossa. Asgott men sjukt mäktigt. Blev mätt typ direkt ? :s

Räkfrossan varade inte så länge då grannen kom över och försökte få in kanaler på vår tv. De försvann för några månader sen (?) (tror jag det var?) men först idag kom suget efter att titta på den.

Men kvällen blev bra som fän. Jag fick lära mig skala räkor (21 år gammal, normalt) och vi fick igång tvn. Nu känns inte hösten lika tung längre. Haha

Liten update

Publicerad 2013-08-05 16:54:40 i livet på en pinne,

Oj vad tiden springer iväg !
Sen jag skrev sist har jag lekt med sambo (vi må vara sambos men träffas inte så ofta ändå)(fast lite oftare de senaste dagarna) (jag kommer till det) och gabriel. Vi stack till en marknad som inte var en marknad för det var dött. Sen stack vi hem. Åt babybel och drack litegrann. Jag fick sluta när magen inte pallade trycket mer (en halv öl, yeah buddy) . Lika bra var nog det då jag behövde sömnen när partypinglorna gick ut :)

Dagen därpå bestod av jobb och sedan avslutades dagen med min sambo och middag hos grannen. Film blev det också, myyyys. Man borde titta på film oftare ! Bra kväll !!

Idag har jag jobbat och nu ska jag sola/sen tvätta/sen duscha och efter det ? Då ska jag dricka bästa asti och äta bästa maten tillsammans med en halvbra (hehe) person. Woho !
Och imorgon, då är jag leeedig !

Lediga dagar springer förbi

Publicerad 2013-08-02 23:15:01 i livet på en pinne,

..... Och inte fan springer dem i mitt tempo utan sviiin-fort.

Jag har tagit en lååååång dusch. Träffat fia en sväng och sen åkte jag lite båt, badade och fick dagens sista små solstrålar mot min bleka hy. (Varför kan man inte få va brun året om?!)

Nu har jag precis lagt mig ner för att titta på några himym avsnitt. Tvättar samtidigt. 2 plagg. Mina mest använda. Imorgon blir det hard work work igen. Cash is money - true

Vilken underbar daaaaag !

Publicerad 2013-08-02 14:08:10 i livet på en pinne,

Vaknade för en stund sen. Strålande sol. Åt god frukost. Ska duscha och sen träffa fia. Det ser ut att bli en bra dag !

Jag borde ta tag i mitt rum men alltså.......... (....) jag är ledig idag och jobbar sen tre. Är jag inte värd ett breal från allt tråkigt ? Jo. Precis. Tack

Torsdag, wiho

Publicerad 2013-08-01 15:06:34 i livet på en pinne,

Precis ätit lite mat. Det var nog helt okej gott men har man stått i matoset någon timme så smakar de inte... Så mycket sen. Det är i princip det jag hunnit idag.

Sov till 12 (äntligen sovit!) (blev dock tröttare...) (typiskt) , fick ett samtal av jobbet och det blev bestämt att jag ska befinna mig där om en timme...

Så då vet ni vad ni har mig. Typish (jävla tove, hennes slangord smittar av sig)

Nu ska jag powernapa lite så jag orkar med mitt liv :)

Sånt som kan få en att böla, del 1

Publicerad 2013-08-01 03:09:19 i livet på en pinne,

Haft en låååååång dag. Varit trött, garvat så jag inte har fått någon luft, ätit saker som gett mig magont (sista dagen idag ju), varit igång, sprungit, haft busslass med hungriga människor och lite veckoinventering i en -18•c frys. Rätt lagom slut när man kommer hem med andra ord efter 12h arbete.

Lite halvt gråtfärdig för att man är trött. Sen kommer man hem. Och vad har då hänt ?! Jo min sambo, som just nu har samlat så in i helvetes mycket +poäng har städat och organiserat i lägenheten och bäst av allt: köket. Om ni bara visste hur glad jag är över att ha henne ! Tack, guld.

Coola kids ser ut såhär

Publicerad 2013-08-01 00:58:44 i livet på en pinne,

Trött som ett ... Ah. Nattis frågade vad de var med mig (tror han syftade på mina ringar under ögonen) och när jag svarade att jag var trött och inte kunde sova så sa han "maybe you need massage ... Or ... Or... Spicy food" . Ehrm. Ah. Kanske ?!?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela